Nieuws

09-12-2013
Prijswijzigingen per 01-01-2014

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dit betekent dat wij voor een deel van ons assortiment een prijscorrectie moeten toepassen. Ook voor komend jaar hebben wij er weer alles aan gedaan om dit binnen de perken te houden. Tot op heden kunnen wij u de volgende aanpassingen melden:

 • Cleanfix + ±4%
 • Diversey + ±2,9%
 • Ecolab + ±2,0%
 • Hygiënepapier + ±3,2%
 • Hygiënisch borstelwerk + ±3,0%
 • Nilfisk - Alto + ±3,0%
 • Unger + ±3,4%
 • Vendor + ±4,4%
 • Vileda + ±4,0%
 • Disposables + ±2,0%
 • Hulpmaterialen overige + ±3%

Om de prijswijzgingen tot een minimum te beperken vragen wij u vriendelijk ook uw factuur ons voortaan digitaal aan u toe te laten sturen. Stuur ons een mail naar factuur@demcleaningproducts.nl en wij zullen dan uw facturen per mail aan u toesturen.


07-12-2012
Horecava 2013
Bezoek onze stand op de Horecava in de Amsterdam RAI. U kunt ons op een grote stand samen met Demco Bedrijfskleding vinden in hal 3 met standnummer 226.

De Horecava vindt plaats van 7 tot en met 10 januari.


09-10-2012
Webshop online
Het is zover, het assortiment van DEM Cleaning Products is via de digitale weg te bereiken. U vindt ons totale assortiment in onze webshop. Hier kunt u de producten bekijken en bestellen.

Klik hier om direct naar de webshop te gaan.
05-10-2012
Enquete DEM Cleaning Products
Om onze klanttevredenheid nog verder te kunnen verbeteren vragen wij u deel te nemen aan ons onderzoek. Het invullen kost u slechts een paar minuten maar u doet ons er een groot plezier mee.

Alvast bedankt.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan.
21-09-2012
*Nieuw* Mobile Pack hotel trolley

Vanaf nu kunt u bij DEM Cleaning Products ook terecht voor de originele Mobile Pack hotel trolley uit de Verenigde Staten. De trolley is in de VS een onverminderd succes. Door zijn compacte afmetingen maar grote diversiteit aan opbergmogelijkheden is dit de oplossing voor elk hotel.

Via de volgende link kunt u zelf ervaren wat de Mobile Pack in uw hotel kan betekenen.
Video Mobile Pack

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.


29-08-2012
Beursoverzicht

De komende tijd kunt u DEM Cleaning Products met een stand op de volgende beurzen verwachten:

Recreatievakbeurs / Horecarelatiedagen Evenementenhal Gorinchem 26 t/m 28 november
Horecava 2013 Amsterdam RAI 7 t/m 10 januari 2013
Vakbeurs Facilitair Brabanthallen Den Bosch 16 t/m 18 januari 2013
     
     

14-08-2012
DEM Cleaning Products en Cleanfix Benelux organiseren samen een workshop Chemieloos reinigen met Twisterp

Vanwege het grote succes van de workshop “chemieloos reinigen met Twister pads” bij Cleanfix Benelux in Oirschot en de vraag vanuit diverse schoonmaakbedrijven uit de regio Groot-Amsterdam gaat men dit organiseren op locatie bij DEM Cleaning Products te Amsterdam.

Voor Wie?

Deze workshop is interessant voor specialistisch ervaren schoonmakers, inkopers, rayonmanagers, facilitair managers en directies van schoonmaakbedrijven.
Er wordt namelijk antwoord gegeven op de vragen:
Hoe werk ik volgens MVO richtlijnen?
Hoe verminder ik mijn arbeids- en materiaalkosten ?
Twister pads worden namelijk alleen gebruikt in combinatie met water en niet met chemie.

Wanneer?

Vrijdag 9 november (11.00 – 15.00 uur).
Voor een lunch wordt gezorgd. 

Waar?

Schakelstraat 14
1014 AW Amsterdam
Tel.: 020 - 486 06 10

Schrijf u nu in voor deze gehele kosteloze workshop via de link: http://www.cleanfix.nl/inschrijven-training/

Tevens vindt u daar meer informatie.


23-07-2012
*Nieuw* Professionele keuken reinigingspakket

Bij DEM Cleaning Products bent u nu ook aan het juiste adres voor ons nieuwe DEM label reinigingspakket voor in de keuken.

Het pakket bestaat uit een Totaal reiniger, Krachtige ontvetter en een Oven- en Grillreiniger.
Naast deze producten kunnen wij u ook voorzien van vaatwas- en naglansmiddel voor uw professionele vaatwasmachine. Deze producten kunnen we indien gewenst in combinatie met een doseerpomp aan u leveren.

Voor meer informatie kunt bent u van harte welkom in onze showroom aan de Schakelstraat 14 in Amsterdam of u kunt bellen met: 020-486 06 10.


27-03-2012
DEM officieel dealer Cleanfix reinigingsmachines
Vanaf heden kunt u bij DEM Cleaning Products terecht voor de reinigingmachines van Cleanfix. Naast het dealerschap betrekkende de verkoop van de machines kan DEM u ook van dienst zijn met serviceplannen en het totale onderhoud van uw reinigingsmachines. Wij kunnen het onderhoud verzorgen van praktisch alle merken reinigingmachines.

Cleanfix reinigingsmachines

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en/of een demonstratie van één de machines.

Naast de reinigingsmachines van Cleanfix is DEM Cleaning Products ook dealer van de machines van Fimap, Starmix, Tennant en Waterkracht.


18-03-2011
Nu ook professionele wasmachines, wasdrogers en strijkinstallaties

20110318_9863410013_detail[1]0.jpgDEM Cleaning Products is sinds kort officieel dealer van Electrolux professionele wassystemen. Wasmachines, wasdrogers, mangels en strijksystemen, bij ons bent u aan het juiste adres. Graag komen we bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden en het juiste advies voor uw organisatie. Naast de verkoop of lease van de machines kunnen we u ook uitgebreide service mogelijkheden aanbieden. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare wasgoed de aandacht krijgt die het verdiend.

Electrolux Laundry Systems ontwerpt oplossingen op maat. Door de uitgebreide service en het complete assortiment van professionele (wasserij) apparatuur, houden ze altijd rekening met uw specifieke eisen en wensen. Elke wasserij wordt tot in perfectie ingericht. Daarom vindt u de machines van Electrolux in zorginstellingen en ziekenhuizen, hotels, stomerijen, wasserettes, commerciële textielverzorgers, de recreatiemarkt en zelfs aan boord van schepen. Overal waar gewassen wordt, is Electrolux Laundry Systems de ideale partner.


03-01-2011
Een gezond en schoon 2011 toegewenst !
Alle medewerkers van Dem Cleaning Products wensen u een gezond, voorspoedig en schoon/opgeruimd 2011 toe.

Wij vertrouwen er op u snel te mogen verwelkomen in onze showroom.


31-12-2010
Dem Cleaning Products op de Horecava
Horecava_2011.gifDem Cleaning Products staat met haar eigen stand op de Horecava, de nationale vakbeurs voor horeca, catering en zorg.
De Horecava is geopend van maandag 10 t/m donderdag 13 januari, dagelijks van 11.00 - 18.00 uur en vindt plaats in de Amsterdam RAI.

Dem Cleaning Products
kunt u vinden in hal 3, standnummer 03.218.
Wij zien er naar uit u daar te mogen verwelkomen.
21-12-2010
Nieuwe website Dem Cleaning Products
De nieuwe website van Dem Cleaning Products is vandaag online gegaan. Via deze website vertrouwen we er op dat we u nog beter van dienst zullen zijn. U zult hier regelmatig nieuwsberichten over onze activiteiten en productinformatie kunnen terugvinden.
Tevens zal in het eerste kwartaal van 2011 een nieuwe webshop worden geintroduceerd.
01-12-2010
Open Dag 28 oktober 2010 groot succes!
Op donderdag 28 oktober is de eerste Open Dag van Dem Cleaning Products gehouden. De opkomst was groot en de sfeer was gezellig tijdens het buffet na afloop van de open dag. Alle aanwezigen, hartelijk dank voor uw komst.
Binnenkort wordt een nieuwe datum van de volgende open dag bekend gemaakt. Hou daarom deze website in de gaten.